Logo no.boatexistence.com

Hva er et merke uten merke?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et merke uten merke?
Hva er et merke uten merke?

Video: Hva er et merke uten merke?

Video: Hva er et merke uten merke?
Video: Hva betyr det mystiske «dyrets merke» i Bibelen? 2024, Kan
Anonim

Ingen merkevarebygging. Ingen vask. Ingen broderi. Ingen annonsekampanjer. … Det umerkede merket er så enkelt som det.

Er det umerkede merket bra?

Noen av dere har kanskje hørt om dem, men for de av dere som ikke har det, regnes de som gullstandarden i denim av mange. Jeansene uten merkevarer ser nesten identiske ut som Naked and Famous-jeansene minus noen få små detaljer, med en mye lavere prislapp, noe som betyr at du får utmerket valuta for pengene.

Hva er umerkede klær?

Unbranded betyr at når varen ble laget, fikk den ikke merke eller logo, den er uten noen form for merkevarebygging. … Du betaler en premie når du kjøper merkevarer, jo mer populært merket er, desto høyere er prisen.

Hva er denim selvedge?

Ordene selvedge denim relaterer seg til ordene self-edge – eller selvbearbeidede kanter av stoff Selvedge-denimjeans bruker selvkanten som en ferdig søm i jeankonstruksjonen – spesielt langs ytterkanten. Kantene på denimen brukes i jeankonstruksjonen. Kantene løser seg ikke opp.

Hvorfor er selvedge denim så dyrt?

Selvedge denim er dyrt fordi vevingen er strammere og tettere – og selve produksjonsprosessen er mer arbeidskrevende, på mer delikat utstyr. Den viktigste takeawayen er når du kjøper selvedge-denim, får du premium-denim som er tettere og mindre sannsynlig å slite.

Anbefalt: