Logo no.boatexistence.com

Er arbeidsgiverens identifikasjonsnumre konfidensielle?

Innholdsfortegnelse:

Er arbeidsgiverens identifikasjonsnumre konfidensielle?
Er arbeidsgiverens identifikasjonsnumre konfidensielle?

Video: Er arbeidsgiverens identifikasjonsnumre konfidensielle?

Video: Er arbeidsgiverens identifikasjonsnumre konfidensielle?
Video: Five Things to Know about the Employer Identification Number 2024, Juli
Anonim

Nei, EIN-nummer holdes ikke konfidensielt og er et offentlig dokument. Derfor er det viktig at du holder EIN-nummeret ditt trygt og sikkert for å sikre at ingen forsøker å begå svindel ved å bruke EIN-nummeret ditt.

Er arbeidsgiver-ID-numre offentlig informasjon?

Er EIN offentlig informasjon: Alt du trenger å vite. Er EIN offentlig informasjon? Ja, det er det, men bør være strengt beskyttet Et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN) er et nummer som utelukkende er tildelt en enhet for å gjøre det mulig for Internal Revenue Service (IRS) å enkelt identifisere en slik enhet.

Er det OK å gi ut EIN-nummeret ditt?

Du kan tenke på et EIN som et personnummer for bedriften din. Ikke bekymre deg for å holde det sikkert, for i motsetning til et personnummer, regnes ikke en EIN som sensitiv informasjon. Vær forsiktig så du aldri gir ut EIN-nummeret ditt med mindre du må-i feil hender, det kan brukes til identitetstyveri.

Kan du slå opp noens EIN-nummer?

Finding Someone Else's EIN

Du kan søke gratis i SECs elektroniske datainnsamling, analyse og gjenfinning (EDGAR)-system … hvis selskapet har brukt dets EIN på alle skjemaer som er arkivert til din lokale by eller fylkeskommune – for eksempel ved å ta ut en forretningslisens – skjemaene er sannsynligvis en offentlig registrering.

Er EIN sensitiv informasjon?

EIN anses ikke for å være sensitiv informasjon på samme måte som et personnummer er og distribueres fritt av bedrifter på nettet og i trykte publikasjoner.

Anbefalt: