Logo no.boatexistence.com

Er familien min eller er familien min?

Innholdsfortegnelse:

Er familien min eller er familien min?
Er familien min eller er familien min?

Video: Er familien min eller er familien min?

Video: Er familien min eller er familien min?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvis du tenker på "familie" som individuelle familiemedlemmer, bør du bruke " are". Hvis du tenker "familie" som en enkelt enhet, bør du bruke "is.

Betraktes familie som entall eller flertall?

Familie: entall eller flertall? På amerikansk engelsk vil "familie" nesten alltid brukes med et entallsverb. På britisk engelsk kan det brukes med verb i entall eller flertall avhengig av om taleren føler at "familie" blir beskrevet som en enhet eller som en gruppe individer.

Er eller er ute etter familie?

Både «My family is» og «My family are» er korrekte på britisk engelsk, mens «My family is» er mest vanlig på amerikansk engelsk. Dette er fordi «familie» er et kollektivsubstantiv, og amerikansk engelsk behandler generelt kollektivsubstantiv som entall, mens britisk engelsk behandler dem som flertall.

Hva er riktig er eller er?

Når du bestemmer deg for om du skal bruke er eller er, se på om substantivet er flertall eller entall. Hvis substantivet er entall, bruk is. Hvis det er flertall eller det er mer enn ett substantiv, bruk are. Katten spiser all maten sin.

Er jeg og familien min korrekt grammatikk?

Merkelig (i denne setningen) er "min familie og meg" riktig. «Familien min og jeg» er feil. Den enkle regelen er " Fjern de andre og se hva som er riktig." (Min familie og) jeg dro på ferie.

Anbefalt: