Logo no.boatexistence.com

Er turmalinballer bra for reker?

Innholdsfortegnelse:

Er turmalinballer bra for reker?
Er turmalinballer bra for reker?

Video: Er turmalinballer bra for reker?

Video: Er turmalinballer bra for reker?
Video: ПРОСТОЕ БЛЮДО‼ ПОДОЙДЁТ К МЯСУ РЫБЕ. ХРЕНОВИНА. КОМЕДИЯ 2024, Kan
Anonim

Spesielt for reker har turmalinkuler mange bruksområder. I tillegg til å bufre og stabilisere pH-nivåer, gir de også støtte for smelting og ny skjoldvekst. Turmalinballene passer for alle akvariedyr.

Er turmalin bra for reker?

Når næringsstoffene i jorda mister eller GH er lavt, kan Turmalin-mineralkuler brukes til å forbedre det Siden prosessen er langsom og kontinuerlig, så er reker i stand til å tilpasse seg det. Dessuten inneholder den positive og negative poler som kan avionisere vannet og gi bedre vannkvalitet.

Er turmalinballer trygge for fisk?

De passer for alle ferskvannsreker, kreps, Betta og gullfisk (bare husk, store tanker og ikke fiskeboller, fordi en gallon vann=en ball). DDSG Turmalinballer er fri for ekle (som ammoniakk, nitrater og nitritter) og hjelper til med å holde tanken fri for urenheter.

Hvordan bruker du turmalinballer i et akvarium?

1 ball for 2 gallon vann. Plasser mineralkuler direkte i tanken eller filteret. Mineralene vil frigjøres sakte i 2 år. Minerallivskulene kan også brukes når næringsstoffene i vannjorden forfaller eller GH er lav.

Er turmalinballer bra for Betta?

Fisk utvikler motstandsevner som gjør at de lever lenger. ✔ FORBEDRER VANNKVALITET --- Inneholder både positive og negative poler, disse turmalinballene hjelper til med å forbedre vannkvaliteten. Disse kulene er også rike på kalsium og bidrar til å opprettholde vannparametrene til tanken som er ideelle for bettas.

Anbefalt: