Logo no.boatexistence.com

Er europeiske nattsøkere bra for kompostering?

Innholdsfortegnelse:

Er europeiske nattsøkere bra for kompostering?
Er europeiske nattsøkere bra for kompostering?

Video: Er europeiske nattsøkere bra for kompostering?

Video: Er europeiske nattsøkere bra for kompostering?
Video: European Nightcrawlers - How to do bin set up and care for 2024, Kan
Anonim

The European Nightcrawler Selv om det fortsatt kan brukes til kompostering, kan de fortsatt lage gode kompostormer ved å hjelpe til med å lufte og gjødsle jorden. Annet enn det hjelper de også med å lage huler av tunneler, for å la luft og vann strømme inn i systemet. De er også de beste ormene å lage som fiskeagn.

Er europeiske Nightcrawlers eller røde wigglere bedre for kompostering?

Red Wigglers er KONGER av kompostere, og er de mest brukte ormene for vermikultur og vermikompostering i verden. Red Wigglers setter standarden for kompostering av ormer. European Nightcrawlers er gode kompostere, men litt mindre glupske enn Red Wigglers.

Hva er den beste typen orm for kompostering?

De beste typene ormer for vermikompostering er røde wigglere (Eisenia fetida) og røde ormer (Lumbricus rubellus). Disse to artene er gode ormer for kompostbeholderen fordi de foretrekker et kompostmiljø fremfor vanlig jord, og de er veldig enkle å holde.

Hva er forskjellen mellom europeiske nightcrawlere og røde wigglere?

Den europeiske nightcrawler-ormen er faktisk ormenes fetter til røde slingrer. Men de er bare forskjellige i størrelsen ( europeiske er større). Du kan finne dem gravende og trives i de fleste komposthauger eller hauger med husdyrgjødsel. … De kan også brukes til kompostering.

Kan du legge nattsøkere i en kompostbeholder?

Røde wigglere er den vanligste kompostormen, men du kan også bruke enten afrikanske, kanadiske eller europeiske nightcrawlere for å kompostere Nightcrawlere spiser mer enn røde wigglere og har spesifikke behov for sengetøy. Kompostering med nattkryp kan gi gartnere organisk selvgjødslende jord hele året.

Anbefalt: