Logo no.boatexistence.com

Vil glassfiber feste seg til aluminium?

Innholdsfortegnelse:

Vil glassfiber feste seg til aluminium?
Vil glassfiber feste seg til aluminium?

Video: Vil glassfiber feste seg til aluminium?

Video: Vil glassfiber feste seg til aluminium?
Video: Мировая премьера ST BARTH 75 за 6 миллионов долларов !!! Полностью алюминиевая уникальная планировка 2024, Kan
Anonim

Du KAN lykkes med glassfiber over aluminium.. det gjøres på fly hver dag… men du trenger litt epoksypolymerharpiks. Båtharpiks vil ikke feste seg godt fordi det herder for raskt og er ikke et strukturelt epoksylim.

Hvordan lager du en glassfiberbinding til aluminium?

Spre et lag med epoksy over området, bruk egnede epoksybestandige hansker, ta et stykke slipepapir og gni det over området. Dette fjerner aluminiumoksidet og epoksyen stopper luften fra å komme til overflaten slik at epoksyen binder seg direkte til aluminiumet før det kan oksidere igjen.

Hvilket materiale vil ikke glassfiber feste seg til?

Fiberglass harpiks vil ikke feste seg til tre som er behandlet. De holder seg kun til ubehandlet, rent, tørt tre. Redwood er ikke bare vanligvis behandlet, men den inneholder også et voksaktig stoff som hindrer vedheft.

Hvilket lim vil feste seg til aluminium?

Cyanoacrylate – også kjent som instant adhesives, super glue, crazy glue, ca lim, etc. Alle kvaliteter vil lime aluminium godt. For svært høy styrke, bruk en metallbinder som 170 eller den originale 910®. For liming av aluminium til forskjellige overflater med forskjellige termisk ekspansjonskoeffisienter bør du vurdere herdet 737.

Kan du feste glassfiber til metall?

Glassfiber er et veldig slitesterkt materiale som vil binde seg til nesten alle overflater, inkludert plast, metall, tre og isopor. For å legge opp glassfiber på harde materialer som metall er det viktig å skrape overflaten grundig for å få en sterk binding.

Anbefalt: