Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kolliderte veverne og gomasthaene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kolliderte veverne og gomasthaene?
Hvorfor kolliderte veverne og gomasthaene?

Video: Hvorfor kolliderte veverne og gomasthaene?

Video: Hvorfor kolliderte veverne og gomasthaene?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, Kan
Anonim

Veverne kolliderte med Gomasthas fordi de var outsidere uten noen langsiktig kobling med landsbyene. De opptrådte arrogant, marsjerte inn i landsbyer med sepoyer og peoner og straffet vevere for forsinkelser.

Hvorfor var det hyppige konflikter mellom gomasthaene og veverne?

Hvorfor var det hyppige sammenstøt mellom 'gomasthas' og 'vevere' i landsbyene? … De nye gomasthaene var outsidere uten noen langsiktig sosial forbindelse med landsbyen. De opptrådte arrogant og straffet vevere for forsinkelser i forsyninger, slo og pisket dem ved hjelp av sepoyer og peoner.

Hvorfor var det hyppige sammenstøt mellom gomasthaene og veverne Mcq?

Hvorfor var det hyppige sammenstøt mellom gomastha og veverne? (a) Veverne hatet utlendinger. (b) Gomasthaen tvang veverne til å selge varer til en diktert pris. (c) Gomasthas var utenforstående uten langsiktig sosial forbindelse med landsbyen.

Hvordan var det sammenstøt mellom gomasthas og vevere senere?

Tidligere tilhørte forsyningshandlere den samme landsbyen og ivaretok vevernes behov. De nye 'gomasthaene' var outsidere, uten sosiale forbindelser med landsbyboere. De opptrådte arrogant og straffet noen ganger vevere for forsinkelser i forsyningen.

Hvem var gomasthas og hva var deres forhold til vevere?

Gomasthaene var indiske agenter for British East India Company, som signerte obligasjoner med de lokale veverne og håndverkerne for å levere varer til selskapet. De fastsatte også prisene på varene. Gomasthas ble utnevnt av regjeringen. De hadde tilsyn med veverne.

Anbefalt: