Logo no.boatexistence.com

Trenger du en portefølje for motevarehandel?

Innholdsfortegnelse:

Trenger du en portefølje for motevarehandel?
Trenger du en portefølje for motevarehandel?

Video: Trenger du en portefølje for motevarehandel?

Video: Trenger du en portefølje for motevarehandel?
Video: Get a free Fashion Portfolio example, I used to into Central Saint Martins✨ (link in description) 2024, Kan
Anonim

Som moteforhandler må du ha en profesjonell portefølje fordi den kan hjelpe deg med å starte karrieren i bransjen eller hjelpe deg når du søker på et moteskoleprogram. Du kan utnytte ulike strategier for å komme opp med en tiltalende vareportefølje.

Hva bør inkluderes i en motevareportefølje?

De fleste porteføljer for motevarehandel er en blanding av skriftlige og visuelle elementer som bilder av arbeid, biografisk tekst om relevante opplevelser, årsaker bak motevalg i ledsagede bilder, og refleksjoner rundt mote og varehandel.

Trenger du en portefølje for å komme inn på moteskolen?

Selv på en skole som Fashion Institute of Technology, som henvender seg strengt til moteindustrien, majors som business krever ingen portefølje Dette betyr at du først må sende inn en søknad til skolen selv, og erklær deg selv som en potensiell motefag ved å sende inn den nødvendige porteføljen.

Hva trenger en moteforhandler?

For å forberede deg på en motevarehandelskarriere, ifølge U. S. Bureau of Labor Statistics (BLS, www.bls.gov), trenger du førstehåndserfaring innen detaljhandel. Det hjelper også å ha en associate's degree eller en bachelorgrad i fashion merchandising eller et relatert felt

Hva vil motevarehandel være under?

Motevarehandel er en bred bransje, men alle programmer tilbyr grunnleggende klasser som alle grader i motehandel vil dekke, for eksempel motemarkedsføring, detaljmarkedsføring og promotering, motekjøp, detaljhandel ledelse, tekstildesign og produksjon, motehistorie og moteindustriens økonomi.

Anbefalt: