Logo no.boatexistence.com

Hva brukes betongdobies til?

Innholdsfortegnelse:

Hva brukes betongdobies til?
Hva brukes betongdobies til?

Video: Hva brukes betongdobies til?

Video: Hva brukes betongdobies til?
Video: Hva brukes transistor til 2024, Kan
Anonim

Dobies / Rebar Spacer Blocks Når du bruker armeringsjern eller trådnett i en betongplate, trenger du noe for å holde den fra bakken. Dobies, også kjent som dobie-blokker eller avstandsblokker for armeringsjern, fungerer som små stoler for å opprettholde armeringsarmeringene i riktig høyde når betongen herder rundt den

Hva er Dobies i betong for?

Dette produktet brukes som en stol for å henge opp armeringsjern eller sveiset wire i en nystøpt betong plate. Dogien opprettholder armeringen i ønsket høyde mens betongen herder rundt den.

Hva er Dobies i konstruksjon?

Dobies brukes til å holde armeringsstål eller armeringsjern når du støper betong. Våre dobies er laget med en 4000 psi betongblanding. Dobies med ledning i vil ha lavere psi på grunn av hulrommene som oppstår når ledningen settes inn.

Hva er betongavstandsstykker?

Et armeringsjern er en enhet som fester armeringsstålet eller "armeringsjernet" i armerte betongkonstruksjoner når armeringsjernet monteres på plass før den endelige betongstøpingen. Avstandsstykkene blir stående på plass for støpingen for å holde armeringen på plass, og blir en permanent del av strukturen.

Hva er betongklosser?

Betongmurstein er en blanding av sement og tilslag, vanligvis sand, dannet i former og herdet. Visse mineralfarger tilsettes for å produsere en betongstein som ligner leire. Betongrør er laget av sement og tilslag og herdet som ovenfor.

Anbefalt: