Logo no.boatexistence.com

Var det kvikksølv i kvikksølv?

Innholdsfortegnelse:

Var det kvikksølv i kvikksølv?
Var det kvikksølv i kvikksølv?

Video: Var det kvikksølv i kvikksølv?

Video: Var det kvikksølv i kvikksølv?
Video: Mercury in Astrology | What Your Mercury Sign Means | All Signs Explained 2024, Kan
Anonim

Formål: Merkurokrom er en organo-kvikksølv forbindelse i vandig løsning, brukt for å forhindre infeksjon i mindre sår. Kvikksølv er nyttig i antiseptika som kvikkurokrom fordi det fungerer som et desinfeksjonsmiddel, og hindrer bakteriene i å formere seg og spre seg.

Hva var ingrediensene i mercurochrome?

Mercurochrome er et merkenavn for sammensetningen merbromin, hvis aktive ingredienser inkluderer kvikksølv og brom. Den var vannbasert, og dermed mindre sannsynlighet for å svi i såret enn alkoholbaserte antiseptiske løsninger som Merthiolate og jod.

Gir kvikksølvforgiftning?

Metylkvikksølv er forbindelsen som anses som et stoff som er ansvarlig for kvikksølvforgiftningen. Merkurokrom er en dinatriumforbindelse av kvikksølv og anses som ikke-giftig.

Bruker de fortsatt mercurochrome?

Mercurochrome er et handelsnavn for merbromin, en forbindelse som inneholder kvikksølv og brom. Merthiolate er et handelsnavn for thimerosal, en forbindelse som inneholder kvikksølv og natrium. … Thimerosal brukes fortsatt ofte for å hjelpe huden med å kvitte seg med bakterier før medisinske prosedyrer. Mercurochrome er ikke mye brukt lenger.

Kan du sette mercurochrome på et åpent sår?

Å påføre alkohol, hydrogenperoksid, kvikkurokrom eller jod på et sår kan forsinke tilheling og bør unngås Vurder å legge en bandasje, for eksempel en selvklebende stripe, på kuttet eller gresset, spesielt på hender, ben og føtter. Legg alltid en limstrimmel på tvers av et snitt, og ikke på langs.

Anbefalt: