Logo no.boatexistence.com

Har prescott signert med cowboyene?

Innholdsfortegnelse:

Har prescott signert med cowboyene?
Har prescott signert med cowboyene?

Video: Har prescott signert med cowboyene?

Video: Har prescott signert med cowboyene?
Video: 2023 Detroit Lions Schedule Release | Detroit Lions Podcast Reacts 2024, Kan
Anonim

Dallas kunngjorde mandag at franchisen har blitt enige om vilkår for en ny kontrakt med franchise-quarterback Dak Prescott. NFL Network Insider Ian Rapoport rapporterte at Prescott signerte en fireårig, $160 millioner-avtale for å bli i Dallas.

Fikk Dak Prescott signert?

Dallas Cowboys har signert sin stjerne-quarterback Dak Prescott for en fireårig, 160 millioner dollar avtale, inkludert garantert rekordhøye 126 millioner dollar, rapporterte flere kilder mandag.

Skal Dak Prescott bli med Cowboys?

Quarterback Dak Prescott er igjen med Dallas Cowboys, og denne gangen er det mer enn ett års arrangement. … Cowboys sørget for at de vil beholde sin franchisespiller i løpet av de neste fire årene og reduserte Prescotts innvirkning på lønnstaket deres for 2021.

Hva er Dak Prescott-lønn?

Dak Prescott signerte en fireårskontrakt med Cowboys

Det grunnleggende i Dak Prescotts kontrakt er at den er en fireårig $160 millioner$ avtale. Prescott mottok en signeringsbonus på $66 millioner, med $126 millioner i garantier. $95 millioner var fullstendig garantert ved signering.

Hvorfor får Dak Prescott så mye bet alt?

Prescott kan kreditere sin tilstedeværelse til den fire- årige, $160 millioner-kontrakten han signerte i mars som inkluderte en NFL-rekord på $66 millioner signeringsbonus, samt $31,4 millioner grunnlønn han tjente i 2020. Tot alt 10 millioner dollar av Prescotts inntekter kom fra markedsføring og påtegninger.

Anbefalt: