Logo no.boatexistence.com

Vil forsikringen min dekke kroneforlengelse?

Innholdsfortegnelse:

Vil forsikringen min dekke kroneforlengelse?
Vil forsikringen min dekke kroneforlengelse?

Video: Vil forsikringen min dekke kroneforlengelse?

Video: Vil forsikringen min dekke kroneforlengelse?
Video: Does Insurance Cover Dental Crowns 2024, Kan
Anonim

Tannlegeforsikring vil ofte dekke en del av eller alle kostnadene ved kroneforlengelsesprosedyren En faktor som påvirker om forsikringen vil dekke kostnadene er formålet med operasjonen. Det er mindre sannsynlig at en kosmetisk prosedyre dekkes av tannforsikring enn en prosedyre for å reparere en skadet tann.

Ves kroneforlengelse kirurgi?

Kroneforlengelse er en oral kirurgisk behandling som innebærer å fjerne overflødig tannkjøttvev, og muligens litt bein, rundt de øvre tennene for å få dem til å se lengre ut. Tannleger og periodontister utfører ofte denne standardprosedyren.

Er kroneforlengelse verdt det?

I tillegg til å skape et bredere, mer symmetrisk smil, kan kroneforlengelse også gi noen tannpleiefordeler.«Det kan redusere risikoen for tannråte fordi mer av tannen er utsatt for tannpuss og tanntråd,» sier Harms. Operasjonen kan vanligvis fullføres på 30 minutter til en time.

Kan generell tannlege utføre kroneforlengelse?

Kroneforlengelse utføres av noen generelle tannleger, men omtales oftere til periodontister: tannleger som spesialiserer seg på behandling av tannkjøttet og andre støttestrukturer i tennene.

Vokser tannkjøttet tilbake etter kroneforlengelse?

Hvis bare tannkjøttet fjernes og ikke beinet, vil tannkjøttvevet vokse rett tilbake etter ca. 8 uker, noe som opphever hensikten med kroneforlengelsen. Beinfjerning, vanligvis bare 1-3 mm, er nødvendig for et godt, varig resultat.

Anbefalt: