Logo no.boatexistence.com

Hva betyr stikkordet?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr stikkordet?
Hva betyr stikkordet?

Video: Hva betyr stikkordet?

Video: Hva betyr stikkordet?
Video: YouTube Tags vs YouTube Keywords Explained what YOU need to know! 2024, Kan
Anonim

1: et ord eller en setning brukt som et tegn på anerkjennelse blant medlemmer av samme samfunn, klasse eller gruppe. 2a: et ord eller motto som legemliggjør et prinsipp eller en veiledning til handling for et individ eller en gruppe: slagordet "sikkerhet" er vårt stikkord. b: en veiledende prinsippendring er nøkkelordet for begge parter.

Hva er et eksempel på et stikkord?

Sinne er valgsesongens kodeord. Faktum er at godtroenhet er et nøkkelord for "vitenskaps"-tilhengere. Ydmykhet, tilbakeholdenhet og tilbakeholdenhet er stikkordene som bør bære dagen.

Hva betyr mantraet mitt?

Et mantra er en motiverende sang, som " jeg tror jeg kan, jeg tror jeg kan" du gjentar om og om igjen for deg selv på den siste strekningen av hver maraton du løpe. Et mantra er vanligvis et hvilket som helst gjentatt ord eller uttrykk, men det kan også referere mer spesifikt til et ord som gjentas i meditasjon.

Hva er Amotto?

Et motto er et slagord eller favorittordtak, som "Når livet gir deg sitroner, lag limonade." Et motto er noe du kan se på en t-skjorte eller støtfangerklistremerke - en kort setning eller frase som har betydning for den personen. Noen mottoer har å gjøre med politikk, religion eller en annen tro.

Hva er meningen med vakthund?

1: en hund holdt for å vokte eiendom. 2: en som beskytter mot tap, sløsing, tyveri eller uønsket praksis. vakthund. verb. overvåket; vakthold; vaktbikkjer.

Anbefalt: