Logo no.boatexistence.com

Har Annabeth vært halvblods på leiren?

Innholdsfortegnelse:

Har Annabeth vært halvblods på leiren?
Har Annabeth vært halvblods på leiren?

Video: Har Annabeth vært halvblods på leiren?

Video: Har Annabeth vært halvblods på leiren?
Video: Ellen Degeneres is Officially CANCELLED After This Happened... 2024, Kan
Anonim

Annabeth bodde på Camp Half-Blood i fem år før til Percy Jacksons ankomst. Det har vist seg at Annabeth ikke kommer overens med faren og stefamilien. Ifølge henne var faren ikke særlig glad da hun først dukket opp og har en tendens til å se på henne som en plage.

Når ankom Annabeth Chase Camp Half-Blood?

18. juni 2007 - Percy, Annabeth, Grover, Tyson og Clarisse La Rue ankommer Miami, Florida etter deres odyssé i Sea of Monsters. Etter å ha hørt Clarisses profeti, sender Percy henne tilbake til Camp Half-Blood med det gylne skinn.

Blir Annabeth Camp Halvblods?

Kort etterpå kom Annabeth hjem etter farens anmodning, men ringte umiddelbart Chiron og returnerte til Camp Half-Blood før slutten av vinterferien siden monstre fortsatte å angripe henne og ingenting hadde endret seg i familien hennes.

Hvor mange Camp Halvblodsperler har Annabeth?

Det er fem perler på Annabeth Chases kjede i starten av The Lightning Thief, fra årene før Percy Jacksons ankomst til Camp Half-Blood. Perlene hun nevnte var de med Thalias furutre det første året på leiren, en kentaur i ballkjole og en gresk trirem i brann.

Hvilken bok jukser Annabeth mot Percy?

Hvem jukser Annabeth med Percy med? The 13th Olympian Etter at Annabeth har jukset ham med en sønn av Apollo, forlater Percy leiren og finner trøst med faren på bunnen av havet.

Anbefalt: