Logo no.boatexistence.com

I Harry Potter hvem gifter neville seg med?

Innholdsfortegnelse:

I Harry Potter hvem gifter neville seg med?
I Harry Potter hvem gifter neville seg med?

Video: I Harry Potter hvem gifter neville seg med?

Video: I Harry Potter hvem gifter neville seg med?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

Neville Longbottom er en fiktiv karakter i J. K. Rowlings Harry Potter-bokserie. Han beskrives som en Gryffindor-student med rund ansikt i hovedpersonen Harry Potters år.

Gifter Neville og Luna seg med Harry Potter?

Nei, det gjorde de ikke. Luna giftet seg med en annen. Når det gjelder Neville, ble han urtelærer ved G altvort hvis jeg ikke tar feil.

Dør Neville i Harry Potter?

Professor Longbottom skulle drepe Nagini, Voldemorts slange. Nagini må dø før Voldemort kan dø. Det er det! … Vi ødela Cedric, han drepte Neville, Voldemort vant slaget.

Hvorfor endte ikke Luna og Neville sammen?

"Jeg tror han er veldig mye hjemmemenneske, en hjemmeværende pappa," sa Lynch til Seventeen. "Og Luna vil ut og utforske verden og forskjellige skapninger, og jeg tror hun vil ha flere forskjellige forhold og ikke være forpliktet for alltid. Neville vil ha en god, solid kone som lager mat, og det er ikke henne. "

Ender Neville og Luna sammen?

Luna Lovegood og Neville Longbottom har et bedårende forhold i den siste Harry Potter-filmen. Men til tross for deres store kyss på slutten av Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, ender de to ikke sammen som vi lærer i epilogen.

Anbefalt: