Logo no.boatexistence.com

Må en steforelder sørge for helseforsikring?

Innholdsfortegnelse:

Må en steforelder sørge for helseforsikring?
Må en steforelder sørge for helseforsikring?

Video: Må en steforelder sørge for helseforsikring?

Video: Må en steforelder sørge for helseforsikring?
Video: Can I Add A Parent To My Health Insurance? 2024, Kan
Anonim

Det er vanligvis ingen juridisk støtte til forholdet ditt til stebarnet ditt til tross for alle båndene som eksisterer mellom dere to. Stebarnets biologiske foreldre er ansvarlige for å sørge for helseforsikring for det barnet, akkurat som du gir helseforsikring for dine biologiske barn.

Ves stebarnet avhengig av helseforsikring?

Ja, et stebarn er kvalifisert til å være avhengig av helseplanen din opp til en alder av 26. … Et kvalifisert barn kan være et biologisk barn, adoptivbarn, stebarn eller fosterbarn.

Er en steforelder økonomisk ansvarlig?

Økonomisk ansvar

I motsetning til en biologisk forelder som har en juridisk plikt til å forsørge sine barn, , er det ingen juridisk forpliktelse for en steforelder til å forsørge ubeslektede stebarn.

Kan jeg legge til kjæresten min i helseforsikringen min?

Noen arbeidsgiversponsede planer kan også la deg forsikre din families barn. … Hvis du kan inkludere kjæresten din og hennes sønn på helseforsikringsplanen din, vær forberedt på å signere en erklæring og fremlegge bevis om forholdet ditt. Ikke utvisker sannheten.

Er du juridisk ansvarlig for stebarn?

Som steforelder har du ikke automatisk juridisk foreldreansvar for stebarnet ditt. … Foreldreansvar går over til stebarnets gjenlevende biologiske forelder. Selv etter at biologiske foreldre går fra hverandre, har de fortsatt delt foreldreansvar.

Anbefalt: