Logo no.boatexistence.com

Er tjenestebulletiner tilbakekallinger?

Innholdsfortegnelse:

Er tjenestebulletiner tilbakekallinger?
Er tjenestebulletiner tilbakekallinger?

Video: Er tjenestebulletiner tilbakekallinger?

Video: Er tjenestebulletiner tilbakekallinger?
Video: EP:17 BMW R1250GS & GSA & RT-P Recall 0000232600 Gearbox Input Shaft Failure ENG / DEU subtitles. 2024, Kan
Anonim

En teknisk tjenestebulletin er ikke en tilbakekalling. Tilbakekalling gjelder kun for sikkerhets- eller utslippsrelaterte problemer. Føderal lov krever også at eiere blir varslet om tilbakekallinger og at kjøretøyene repareres gratis så snart som mulig.

Er en tjenestebulletin det samme som en tilbakekalling?

Disse bulletinene skiller seg fra tilbakekallinger ved at de ikke anses som sikkerhets- eller utslippsproblemer, og de gjelder vanligvis bare når kjøretøyet ditt er i garantiperioden (mens en tilbakekalling er " open " til arbeidet er utført).

Dekkes servicebulletiner av garantien?

En TSB er en frivillig reparasjon og er kanskje ikke aktuelt hvis du ikke opplever problemet den dekker. Dessuten kan TSB dekkes av garantien, eller bilprodusenten kan spesifisere en spesiell garantiperiode for den, som betyr at bilprodusenten betaler for reparasjonen.

Dekkes tekniske servicebulletiner av produsenten?

Nei, det gjorde ikke bilene utrygge. … Tekniske servicebulletiner utstedes av produsenter når det er funnet et problem i en rekke biler som ikke har en åpenbar løsning. TSB er en veiledning for mekanikere for å fikse problemet, men det er ikke en gratis løsning i seg selv.

Hva er forskjellen mellom en tjenestekampanje og en tilbakekalling?

En tilbakekalling er når et kjøretøy har en sikkerhetsrelatert defekt som oppgitt av NHSTA (National Highway Traffic Safety Administration). … En kampanje er når en produsent frivillig tilbakekaller IKKE-SAFETY-relaterte problemer og enten reparerer dem gratis eller til redusert pris

Anbefalt: