Kan tesla være et billion dollar-selskap?

Innholdsfortegnelse:

Kan tesla være et billion dollar-selskap?
Kan tesla være et billion dollar-selskap?

Video: Kan tesla være et billion dollar-selskap?

Video: Kan tesla være et billion dollar-selskap?
Video: Элон Маск: Элон Маск: Человек, создавший Tesla, SpaceX, SolarCity... 2024, September
Anonim

Fredag morgen nådde elbilpioneren Tesla 800 milliarder dollar i markedsverdi – og bare fire dager etter å ha passert 700 milliarder dollar. Men hvis du inkluderer selskapets lederaksjeopsjoner, er Tesla det femte trillion-dollarselskapet i USA … Det er høyst sannsynlig at opsjonene og warrantene vil bli aksjer i fremtiden.)

Vil Tesla bli et billion-dollar-selskap?

milliardærinvestor Ron Baron tror Tesla, hvis aksjer har steget mer enn 400 % i år, vil være et $2 billioner selskap. … Teslas nåværende markedsverdi er 416,2 milliarder dollar.

Hva vil Tesla være verdt i 2030?

Det følger New Street-analytiker Pierre Ferragu, som spådde at elbilprodusenten kan ha en markedsverdi på 2,3 billioner til $3,3 billioner innen 2030. Teslas aksjer steg 2,3 % til $670 på mandag, noe som gir den en markedsverdi på rundt $643 milliarder.

Hvem blir det neste billion-dollar-selskapet?

De nåværende trillion-dollar-klubbmedlemmene

Amazon vil sannsynligvis bli det neste selskapet på 2 billioner dollar, med en nåværende verdsettelse på rundt 1,7 billioner dollar og sterk årlig vekst på 47,63 % i året, mens slike som Microsoft og Alphabet sannsynligvis ikke vil være for langt bak!

Er Tesla verdt en billion?

Det følger New Street-analytiker Pierre Ferragu, som spådde at elbilprodusenten kan ha en markedsverdi på 2,3 billioner til 3,3 billioner dollar innen 2030. Aksjene i Tesla steg 2,3 % til 670 dollar på mandag, noe som gir den en markedsverdi av omtrent $643 milliarder.

Anbefalt: