Logo no.boatexistence.com

Kan du tilsette vann i fugemasse?

Innholdsfortegnelse:

Kan du tilsette vann i fugemasse?
Kan du tilsette vann i fugemasse?

Video: Kan du tilsette vann i fugemasse?

Video: Kan du tilsette vann i fugemasse?
Video: Основные ошибки при затирке швов плитки. Переделка хрущевки от А до Я #29 2024, Juli
Anonim

Å legge til litt mer vann vil få mer arbeidstid med fugemassen. Vann svekker fugemasseblandingen din. Hvis vann tilsettes for å "strekke ut" arbeidstiden til fugemassen din, endrer det strukturen til blandingen. Dette fører til slutt til sprekker og fargeinkonsekvens.

Kan du blande fugemasse med vann?

Legg til vann til fugepulver i forholdet som er anbef alt av produsenten. Vipp blandebøtten og rør med en blandekniv. Juster fugemassekonsistensen ved å tilsette mer pulver eller vann. La fugemasse hvile (leske) i opptil 10 minutter.

Kan du tilsette vann til forhåndslaget fugemasse?

" Ikke bruk ferdigblandet fugemasse", det er bortkastet tid og penger, heldigvis ikke mye penger. Tilsetning av vann til fugemasse for å tynne den vil ofte svekke det ferdige produktet. Fugemassen skal ha samme konsistens som peanøttsmør, for tynn er ikke bra, for tykk og du kan kanskje ikke komme til bunnen av fugen.

Er vann dårlig for fugemasse?

Så hvis fugemassen i dårlig form, vil dette etterlate det vakre og dyre flisgulvet ditt utsatt for vannskader. Løs, oppsprukket, manglende og sprukket fugemasse vil slippe gjennom vann som til slutt vil skade flisgulvet ditt med mindre problemet løses i tide.

Hva skjer hvis du tilsetter for mye vann i fugemasse?

Å tilsette for mye vann på forhånd kan svekke strukturen til fugemassen, noe som fører til til sprekker og fargeproblemer.

Anbefalt: