Logo no.boatexistence.com

Hvem er den utpekte delegatoren?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den utpekte delegatoren?
Hvem er den utpekte delegatoren?

Video: Hvem er den utpekte delegatoren?

Video: Hvem er den utpekte delegatoren?
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2024, Kan
Anonim

Hvem er den utpekte delegatoren? En sykepleierleder overfører oppgaven med å ivareta en klient som har gjennomgått blindtarmsoperasjon til en registrert sykepleier (RN).

Hvilket helseteammedlem er den utpekte delegatorquizlet?

Sykepleierleder er den utpekte delegatoren. Enhetssekretæren har ingen formell forberedelse eller juridisk anerkjennelse. Den registrerte sykepleieren er ansvarlig overfor delegatoren. Den autoriserte praktiske sykepleieren har en avhengighetsstatus, og fungerer under ledelse av en registrert sykepleier.

Hvem fungerer som delegator i fravær av den registrerte sykepleieren?

Hvem fungerer som delegator i fravær av den registrerte sykepleieren? De ansvarlige sykepleierne fungerer som delegator på grunnlag av kunnskap og erfaring i kliniske omgivelser. Ved fravær av registrert sykepleier, delegerer vanligvis ansvarlig sykepleier oppgavene. En pasientbehandlingsmedarbeider bistår og overvåker vitale tegn.

Hvem ville den registrerte sykepleierstaten være ansvarlig for å etablere systemer for å kommunisere kompetansekrav knyttet til delegering?

Til rett person 4. Med riktig veibeskrivelse og kommunikasjon; og 5. Under rett veiledning og evaluering. Chief Nursing Officers er ansvarlige for å etablere systemer for å vurdere, overvåke, verifisere og kommunisere pågående kompetansekrav innen områder knyttet til delegering.

Hva er sykepleierens plikt som delegator dersom delegaten har begrenset kunnskap og evne til å utføre en oppgave?

Hvis delegaten har begrenset kunnskap og evne til å utføre en oppgave, bør delegatoren gi veiledning Delegatoren forventes å observere og overvåke oppgaven utført av delegaten for å sikre at han eller hun har evnen og viljen til å etablere et forhold og utføre arbeid.

Anbefalt: