Logo no.boatexistence.com

Hvem forgiftet joffrey i game of thrones?

Innholdsfortegnelse:

Hvem forgiftet joffrey i game of thrones?
Hvem forgiftet joffrey i game of thrones?

Video: Hvem forgiftet joffrey i game of thrones?

Video: Hvem forgiftet joffrey i game of thrones?
Video: Game Of Thrones Season 4 - Biggest Deaths So Far Breakdown 2024, Kan
Anonim

Ved avslutningen av middagen dør imidlertid Joffrey av forgiftet vin. Tyrion er falskt anklaget og arrestert av Cersei i A Storm of Swords (2000), men det blir senere avslørt at Lady Olenna Tyrell og Lord Petyr Baelish var de sanne gjerningsmennene.

Hvordan fikk de giften i Joffrey's Cup?

Under festen tok Tyrell-matriarken snikende den forgiftede steinen fra Sansas halskjede og la den i Joffreys vinglass mens han hånet onkelen sin og skar opp bryllupskaken med et sverd, og bare opptre som den pompøse idioten generelt. Kongebarnet drakk den giftige alkoholen og døde - smertefullt.

Hvorfor forgiftet Olenna Joffrey?

Mens hun senere mimrer med Margaery om Tyrions kommende rettssak, hevder Olenna sin mening om at Tyrion er uskyldig, og antyder at det var hun som forgiftet Joffrey for å beskytte Margaery fra psykisk og fysisk mishandling som Joffrey ganske tydelig hadde påført Sansa mens hun var hans forlovede.

Hvem forgiftet kong Joffrey og hvorfor?

I sesong fire, episode fire, avslører Olenna for Margaery at det var hun som forgiftet Joffrey, og forklarte at hun ikke ville la henne gifte seg med det beistet.

Hvem får skylden for å ha forgiftet Joffrey?

Grand Maester Pycelle hevder Tyrion stjal en stor mengde giftstoffer fra ham etter å ha ham fengslet. Han bekrefter at forgiftning er årsaken til Joffreys død, nærmere bestemt en kjent som "kveleren ".

Anbefalt: