Logo no.boatexistence.com

Forlot john corabi de døde tusenfrydene?

Innholdsfortegnelse:

Forlot john corabi de døde tusenfrydene?
Forlot john corabi de døde tusenfrydene?

Video: Forlot john corabi de døde tusenfrydene?

Video: Forlot john corabi de døde tusenfrydene?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

The Dead Daisies ble dannet i 2013, men det føles som om de har eksistert mye lenger. For det første er de allerede oppe på album nummer fem, Holy Ground, som kommer i januar 2021. … Så det er å forvente at noen personalendringer gikk foran Holy Ground. Denne gangen gikk Corabi ut sammen med bassist Marco Mendoza.

Hvem forlot The Dead Daisies?

Deen Castronovo har gitt ut en uttalelse som bekrefter at han offisielt har forlatt The Dead Daisies. Den tidligere Journey-trommeslageren begynte i The Dead Daisies i november 2017 og bidro til to studioalbum – 2018s 'Burn It Down' og 'Holy Ground', som ble utgitt fredag (22. januar).

Hva skjedde med forsangeren til The Dead Daisies?

Den 16. april 2015 kunngjorde Dead Daisies offisielt John Corabi ville forbli i bandet som hovedvokalist, og at Jon Stevens ikke lenger ville være medlem av gruppen.

Hvorfor forlot Brian Tichy The Dead Daisies?

BRIAN TICHY On Leaving THE DEAD DAISIES - "The Guys In The Band Are All My Good Buds" … "Med det ville jeg hovedsakelig takke alle der ute som tok seg tid til å ta hensyn til meg og trommingen min i The Dead Daisies som Jeg er ikke lenger det noen kan kalle en 'Daisy'. Jeg er heller ikke død!

Hvor er de døde tusenfrydene fra?

The Dead Daisies er et australsk-amerikansk rockeband og musikalsk kollektiv supergruppe dannet i 2013 i Sydney, Australia av David Lowy.

Anbefalt: