Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie?
Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie?

Video: Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie?

Video: Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie?
Video: 30 лучших произведений классической музыки 2024, Kan
Anonim

William Shakespeares A Midsummer Night's Dream passer til beskrivelsen av "romantisk komedie" av minst to grunner: den fokuserer på de romantiske relasjonene til karakterer, og den ender i ekteskap. Sistnevnte trope er typisk for klassiske komedier.

Hvorfor er en midtsommernattsdrøm en komedie?

Som andre Shakespear-komedier fokuserer Midsummer på karakterenes situasjoner i stedet for følelsene deres For eksempel i stykkets første scene, i stedet for å dvele i fortvilelse fordi de er forbudt å være sammen, Hermia og Lysander fokuserer på en løsning og legger en hemmelig plan for å rømme.

Er A Midsummer Nights Dream en romantisk komedie?

“A Midsummer Night's Dream” er den viktigste romantiske komedien i Shakespeares ungdomsperiode. Den har massevis av sanger, danser og vakre scener. Den har også egenskapene til en maske eller opera.

Er en midtsommernattsdrøm en romantisk komedie rettferdiggjør svaret ditt?

A Midsummer Night's Dream, en av Shakespeares mest elskede komedier, er generelt sett på som en glitrende romantisk farse. Men selv om stykket er nydelig og komisk, har det også et sterkt spor av mørke og grusomhet, en skummel underside som er uløselig fra de amorøse temaene.

Er midtsommernattsdrøm en komedie eller tragedie?

Basert på egenskapene til hver sjanger beskrevet ovenfor, er A Midsummer Night's Dream veldig tydelig en komedie Det er tre par som hver møter problemer i forholdet, men til slutt er alle lykkelig gift. Titania og Oberon er et eldre, allerede gift par feer som ikke kommer overens.

Anbefalt: