Logo no.boatexistence.com

Blir alternative jurymedlemmer for å diskutere?

Innholdsfortegnelse:

Blir alternative jurymedlemmer for å diskutere?
Blir alternative jurymedlemmer for å diskutere?

Video: Blir alternative jurymedlemmer for å diskutere?

Video: Blir alternative jurymedlemmer for å diskutere?
Video: Григорий Хайтин: сложность, метабиология, Гёдель, холодный синтез 2024, Kan
Anonim

En varamedlem kan fungere som jurymedlem inntil juryen mottar saken og går til behandling. Under slike omstendigheter vil en alternativ jurymedlem bli avvist fra retten med takk.

Hva skjer med alternative jurymedlemmer under rådslagning?

supplerende jurymedlemmer skal sitte slik at de har samme makt og fasiliteter for å se og høre saksbehandlingen i saken, og skal avlegge samme ed som de allerede utvalgte jurymedlemmene, og skal, med mindre retten unnskylder det, til enhver tid møte under rettssaken av saken i selskap med de andre jurymedlemmene, men …

Hva brukes alternative jurymedlemmer til?

Varende jurymedlemmer vil tre inn hvis en jurymedlem ikke kan fortsette i rettssaken av årsaker som sykdom, familienød, eller ytterligere eksponering for informasjon om Floyds død som ville skjemme avgjørelsen deres.

Hva skjer hvis alle de 12 jurymedlemmene ikke er enige?

Hvis juryen ikke kan bli enige om en dom på ett eller flere punkter, kan retten erklære feilrettssak på disse punktene. Regjeringen kan prøve enhver tilt alt på nytt på alle punkter som juryen ikke kunne bli enige om.

Hva er det lengste en jury har diskutert?

Hva er den lengste juryoverveielsen i historien? Offisiell statistikk føres ikke over jurybeslutninger, men i 2003 diskuterte en jury i Oakland, California 55 days før han frikjente tre politifolk anklaget for å ha overf alt og feilaktig arrestert innbyggere.

Anbefalt: