Logo no.boatexistence.com

Ødela profeten Muhammed avgudene i kabaen?

Innholdsfortegnelse:

Ødela profeten Muhammed avgudene i kabaen?
Ødela profeten Muhammed avgudene i kabaen?

Video: Ødela profeten Muhammed avgudene i kabaen?

Video: Ødela profeten Muhammed avgudene i kabaen?
Video: Islam: The True Religion of God? - Abdur-Raheem Green 2024, Kan
Anonim

Tilgang til idolet ble kontrollert av Quraysh-stammen. Gudens hengivne kjempet mot tilhengere av den islamske profeten Muhammed under slaget ved Badr i 624 e. Kr. Etter at Muhammed gikk inn i Mekka i 630, ødela han statuen av Hubal fra Kaba sammen med avgudene til alle de andre hedenske gudene.

Hva gjorde Muhammed med statuene i Kabaen?

Da Muhammeds styrker erobret Mekka i 630, beordret han ødeleggelse av de hedenske avgudene som lå i helligdommen og beordret det renset for alle tegn på polyteisme. Kabaen har siden vært midtpunktet for muslimsk fromhet.

Hvor mange idoler var det rundt Kaaba?

I alt sies det å være tre hundre og seksti avguder plassert i og rundt Kabaen, som representerer hver gud som er anerkjent på den arabiske halvøy.

Hvem vil ødelegge Kabaen?

Et medlem av Den islamske staten i Irak og Levanten (ISIS) har sagt at de planla å fange Saudi-Arabia og ødelegge Kaba, ifølge rapport i tyrkiske medier. Rapporten nevnte ISIS sin plan om å ta kontroll over byen Arar i Saudi-Arabia og starte operasjoner der.

Kan en hindu reise inn i Mekka?

Nei. Selv om kristne og jøder tror på Abrahams Gud, , har de ikke lov til å utføre hajj. Regjeringen i Saudi-Arabia forbyr faktisk alle ikke-muslimer å gå inn i den hellige byen Mekka i det hele tatt.

Anbefalt: