Logo no.boatexistence.com

Hvor mange romulushuler er det?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mange romulushuler er det?
Hvor mange romulushuler er det?

Video: Hvor mange romulushuler er det?

Video: Hvor mange romulushuler er det?
Video: Hvor Mange CHUNKS Kan Jeg Mine På 24 Timer? 2024, Kan
Anonim

På samme måte som de seks snikmordergravene som finnes i Assassin's Creed 2, er det six Lairs av Romulus spredt over hele Brotherhood-verdenen, som hver inneholder en dyp, mørk hemmelighet (og en gjeng med karer kledd som Lassie).

Hvor er Romulus huler?

Selv om inngangen lå der, ble selve hulen funnet i Nero's Golden Palace. Det var den første som ble besøkt av Ezio, og inngangen var plassert på et lavt punkt av Baths, ned en trapp.

Hvordan kommer du til den fjerde hulen til Romulus?

Inngangen til denne hulen finner du nær Colosseum [1]. Når du er inne, klatre til pinnen som er plassert til venstre [2], løp til veggen og bruk stillaset. Du kommer til den lukkede porten, som kan åpnes med den nærliggende mekanismen [1]. På den andre siden, hopp på pinnen og ta til høyre [2].

Hvor mange Romulus-ruller er det?

Romulus-rullene var seks eldgamle ruller nedfelt i seks forskjellige underjordiske huler av Romulus som ligger over hele Roma, Italia.

Hvordan får jeg Brutus rustning?

Den beste rustningen i Assassin's Creed: Brotherhood (tror jeg). Beste dolk i spillet (tror jeg) Dagger of Brutus Du får rustningen ved å fullføre Sons of Romulus' lairs.

Anbefalt: