Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er oppstandelsen og himmelfarten viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er oppstandelsen og himmelfarten viktig?
Hvorfor er oppstandelsen og himmelfarten viktig?

Video: Hvorfor er oppstandelsen og himmelfarten viktig?

Video: Hvorfor er oppstandelsen og himmelfarten viktig?
Video: Why is the Resurrection of Jesus Christ important? | What does the Resurrection Mean? 2024, Juli
Anonim

Oppstandelsen og Kristi himmelfart er viktig for kristne fordi det er bare gjennom disse hendelsene at mennesker kan håpe på sin egen oppstandelse. Det er kraften i Kristi oppstandelse som vil reise opp dem som har trodd på ham.

Hva er betydningen av oppstandelsen og himmelfarten?

Jesu oppstandelse og himmelfart beviser for kristne at han er Guds Sønn. Hans offer overvant synden og gir mennesker håp om evig liv.

Hvorfor er oppstandelsen viktig?

kristne tror at oppstandelsen beviser at Jesus er Kristus (Messias) og Guds Sønn… De tror også at oppstandelsen betyr at Jesus fortsatt er med oss og veileder oss hver dag. Gjennom oppstandelsen tror kristne at livet har seiret over døden, det gode over det onde, håpet over fortvilelsen.

Hva er budskapet om Jesu oppstandelse?

Oppstandelsen utgjør Faderens klare signal om at Jesus er Guds mektige Sønn som har seiret over døden og regjerer som Herre over alt (Rom 1:4; 4:25)). Oppstandelsen viser at Jesu "blod fra den nye pakt" frelser sitt folk fra deres synder.

Hva beviser oppstandelsen?

Kristne tror at oppstandelsen beviser at Jesus er Kristus (Messias) og Guds Sønn. Alt han sa og gjorde var sant. De tror også at oppstandelsen betyr at Jesus fortsatt er med oss og veileder oss hver dag.

Anbefalt: