Logo no.boatexistence.com

Skal jeg klippe hår under armene?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg klippe hår under armene?
Skal jeg klippe hår under armene?

Video: Skal jeg klippe hår under armene?

Video: Skal jeg klippe hår under armene?
Video: Victoria har 134 cm langt hår 2024, Kan
Anonim

Hår på armhulen kan være en vennlig skog for luktfremkallende bakterier, så hold den så kort som mulig. Trim det hvert par uker med saks eller en trimmer. Hvis du vil ha den borte, bruk en barberhøvel i dusjen, akkurat som kona din gjør.

Er det bedre å ha langt eller kort armhulehår?

Trim armhulehåret

Det er raskere og mer behagelig enn å barbere seg – og krever mindre vedlikehold. Hvis du har rett armhulehår, klipp armhulehåret ned til en tomme eller mindre. Denne lengden vil være short nok til å redusere svetteflekker, men lang nok til å være komfortabel.

Er trimming bedre enn å barbere armhulehår?

Klipp av Hår i armhulen først-Hvis du aldri har barbert armhulene dine før, er sjansen stor for at du må trimme lappene ned for den enkleste og mest komfortable barberingen. Det blir mindre søl i dusjen også (fordi ingenting er verre enn et tett avløp fullt av mannhår).

Hvilken lengde bør armhulehåret klippes?

Den beste gaven for hver kroppsdel

De fleste armhulehår vokser vanligvis bare til å bli 2-3 tommer lange, så en og en halv tomme bør gjøre triks. Hvis du klipper den for kort, vil du ha armhulestubber i to av de mest følsomme delene av kroppen din.

Er det mer hygienisk å ha armhulehår?

Se mytene. Armhulehår får gropene til å lukte vondt. … Det er ikke flere bakterier på armhulehåret enn det allerede er på huden din (seriøst, det er TRILLIONER av mikroorganismer på huden din). Hvis du følger hygieniske praksiser, vil du sannsynligvis lukte det samme med eller uten fuzz.

Anbefalt: