Logo no.boatexistence.com

Hvor gjenopplive fossiler i rødt pokemon-ild?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gjenopplive fossiler i rødt pokemon-ild?
Hvor gjenopplive fossiler i rødt pokemon-ild?

Video: Hvor gjenopplive fossiler i rødt pokemon-ild?

Video: Hvor gjenopplive fossiler i rødt pokemon-ild?
Video: Pokemon Fire Red Helpful Tips: How to Revive your Fossils 2024, Kan
Anonim

Du må gå til Cinnabar Island Og du vil se en liten Lab-aktig bygning, gå inn og det er en vitenskapsmann der inne som vil gjenopplive fossilet ditt (Merk: Han vil be deg om å gi ham litt tid, bare gå utenfor bygningen, og så inn igjen.) Og du vil ha din Fossil Pokémon.

Hvor kan jeg gjenopplive fossiler i Sinnoh?

Oreburgh Mining Museum er et stort museum på én etasje som inneholder mange visuelle utstillinger samt fakta om kull og Oreburgh-gruven. Det er også en mann i resepsjonen som vil gjenopplive Fossils i partiet gratis.

Hvordan får du Kabuto og Omanyte i ildrødt?

Omanyte eller Kabutos fossiler kan fås i Mt. Måne. Du kan bare få en av dem, så for å få den andre må du bytte. Hvis du har Dome Fossil, vil Pokémonen du får være Kabuto.

Hvilket fossil i Mt Moon er bedre?

Kabuto har høyere angrep og hastighetsvurderinger, mens Omastar har bedre forsvar og spesialitet. Det er opp til deg hvilken du tar, men Kabutops ser mye kulere ut… Merk at du bare kan få en av de to.

Er Omanyte eller Kabuto bedre?

For de som holder poengsummen, her er hvordan det brytes ned på de enkleste vilkårene: Kabuto (Dome Fossil) vil resultere i en raskere, sterkere fysisk fighter, men Omanyte (Helix Fossil)) er mye mer en tanky Pokemon, med høy forsvar og HP pluss en heftig spesialangrepsstatistikk som vil få spesielle trekk til å lande veldig hardt.

Anbefalt: