Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom blod og piru?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom blod og piru?
Hva er forskjellen mellom blod og piru?

Video: Hva er forskjellen mellom blod og piru?

Video: Hva er forskjellen mellom blod og piru?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, Juli
Anonim

Noen mennesker bytter feil begrepene Piru og Blood, og tror at de to begrepene betyr det samme. Fra og med 2018 er Pirus kjent som en undergruppe av Bloods og har omtrent femten forskjellige "sett," som tilknyttede undergrupper kalles, rundt delstaten California, fra San Diego til Sacramento.

Er Piru en Crip eller Blood?

The Pirus, også kjent som P-Phonks(PFunk), og formelt kjent som "Piru Street Boys" er en Black American gategjengallianse basert i Compton, CA. Pirus spredte seg snart over hele Los Angeles fylke og hele staten. Piru-sett utgjør det meste av den originale Blood Alliance i Los Angeles.

Hva betyr 212 i blodkode?

211-Slapp av/stopp å spille. 211-Ran. 212- Let Me Holla At You.

Hvorfor bruker Pirus grønt?

The Lime Hood Pirus oppsto for over tre tiår siden, og er fortsatt aktiv til i dag. Medlemmer av denne gjengen bruker ofte grønne artikkelklær for å representere "Lime" sammen med burgunder artikkelklær, som representerer "Piru". De deler deler av territoriet sitt med Compton Varrio 70-tallet, en kjent rival.

Hva er Damu Piru?

Intelligence indikerer at hjerte-ess brukes av en gjeng kjent som Damu. Damu er Swahili for blod, bror eller slektning. Damu brukes ofte som en hilsen mellom Bloods-medlemmer; Damu viser også til Bloods from the East Coast.

Anbefalt: