Logo no.boatexistence.com

Ansetter FN nedrustningsoffiserer?

Innholdsfortegnelse:

Ansetter FN nedrustningsoffiserer?
Ansetter FN nedrustningsoffiserer?

Video: Ansetter FN nedrustningsoffiserer?

Video: Ansetter FN nedrustningsoffiserer?
Video: Миша Гленный расследует международные преступные сети. 2024, Kan
Anonim

Ja, FN ansetter "nedrustningsoffiserer" i New York.

Hva er en FN-nedrustningsoffiser?

Innenfor delegert myndighet vil nedrustnings-, demobiliserings- og reintegreringsoffiseren være ansvarlig for følgende oppgaver: • fungerer som et knutepunkt for nedrustning, komponenter for demobilisering og reintegrering (DDR). for to til tre oppdrag, ansvarlig for planlegging, støtte til gjennomføring og evaluering; •

Hva gjør en demobiliserings- og reintegreringsoffiser for nedrustning?

Innenfor delegert myndighet vil nedrustnings-, demobiliserings- og reintegreringsoffiseren være ansvarlig for følgende oppgaver: Gi hovedkvarterstøtte ved planlegging av sivil og militær logistikkstøtte til DDR… Utvikle innledende resultatbasert rammeverk og budsjett for nye DDR-komponenter i nytt oppdrag.

Hvordan rekrutterer FN?

Den fulle utvelgelsesprosessen i FN-byråer tar fra 2 uker til 4 måneder Det er en vits, hvis du ønsker å finne en god jobb i FN, trenger du en halv år. Hvis søknaden din blir godkjent, vil du få en e-post til neste trinn i en utvelgelsesprosess - vanligvis er det skrivetest.

Hva gjør en FN-ansatt?

Blant FN-ansatte vil du finne personer som overvåker valg, avvæpner barnesoldater, koordinerer nødhjelp i humanitære kriser og gir administrativ støtte til å utføre komplekse mandater.

Anbefalt: