Logo no.boatexistence.com

Hvorfor måtte primula dø?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor måtte primula dø?
Hvorfor måtte primula dø?

Video: Hvorfor måtte primula dø?

Video: Hvorfor måtte primula dø?
Video: Why does London have so many airports? 2024, Kan
Anonim

Prim var villig til å bli drept for Buttercup etter at hun nesten døde under bombingen av District 13 av Capitol Prim innså at han fortsatt var på rommet hennes og dro dit for å hente ham så han ville ikke bli drept, men begge ville ha dødd hvis ikke for Gale Hawthorne.

Hvordan drepte Gale Prim?

Gale og Beetee utviklet ticker-bomber som ville kunne drepe flere sivile og militært personell, og virket ufasede av tapet av menneskeliv han forårsaket. En av disse bombene eksploderte i det samme området der Prim behandlet de sårede i Capitol, og den drepte henne.

Hva gjorde Prim da hun døde?

Senere, etter at Katniss dro til Capitol for å avslutte krigen en gang for alle, avsløres det at Prim også har fått lov å gå som medisin til tross for at hun er unge alder på president Coins ordre.… Hun holdt Prims minne i live ved å skrive om henne i boken sin med Peeta, og resten er, som de sier, historie.

Hvem drepte Prim?

Før Katniss kan nå henne og bringe henne i sikkerhet, eksploderer den andre bølgen av bomber, og dreper Prim og andre medisinere og brenner Katniss. Prims siste ord noensinne i boken er Katniss. Katniss blir så uhengt etter Prims død at hun mister stemmen i flere dager.

Var det kulingens skyld at Prim døde?

Hvis noen skulle ta støyten av skylden for Prims død, bør det være Coin. Mens Gales behandling i form av skylden for Prims død var urettferdig, hadde det egentlig ingen betydning til slutt. … Prims død i hendene på opprøret hjemsøkte sikkert både Katniss og Gale resten av livet.

Anbefalt: