Hvordan virker salisylsyre på liktorn?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan virker salisylsyre på liktorn?
Hvordan virker salisylsyre på liktorn?

Video: Hvordan virker salisylsyre på liktorn?

Video: Hvordan virker salisylsyre på liktorn?
Video: TOP 13 Ways to Shrink Bunions Naturally [+1 HUGE SECRET!] 2024, Oktober
Anonim

Salisylsyre er et keratolytikum. Det tilhører samme klasse medikamenter som aspirin (salisylater). Det virker ved å øke fuktighetsmengden i huden og løse opp stoffet som får hudcellene til å henge sammen Dette gjør det lettere å miste hudcellene.

Hvor lang tid tar det å fjerne mais med salisylsyre?

For liktorner og hard hud: Gjenta hver 48. time etter behov i opptil 14 dager, eller som anvist av legen din, inntil liktornet eller hard hud er fjernet. Liktorn eller hard hud kan bløtlegges i varmt vann i 5 minutter for å hjelpe med å fjerne dem.

Vil salisylsyre fjerne liktorn?

Mange eksfolierende skrubber, lotioner og salver inneholder salisylsyre. Det finnes også direkte behandlings alternativer, inkludert maisputer som inneholder salisylsyre. Folk kan bruke disse direkte på mais. Salisylsyre hjelper med å bryte ned hudcellene i maisen og gjør dem mye lettere å skrape bort.

Hvordan bruker du salisylsyre på liktorn?

Bruk en reseptfri væske eller salve som inneholder salisylsyre for å myke opp callus eller mais. Gni den deretter med en pimpstein for å skrape lett bort den døde huden. Vær forsiktig med salisylsyre, og følg instruksjonene nøyaktig, siden det kan skade omkringliggende sunn hud.

Gjør salisylsyre vondt på liktorner?

Pasienter kan tro at de er plantarvorter på grunn av smertene, men de er ikke virale. OTC-behandling med salisylsyre: Corns vil fortsette å forårsake smerte og ubehag til de fjernes, men de kan behandles med reseptfrie produkter i mange tilfeller.

Anbefalt: