Logo no.boatexistence.com

Hvilken impedans er bedre for hodetelefoner?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken impedans er bedre for hodetelefoner?
Hvilken impedans er bedre for hodetelefoner?

Video: Hvilken impedans er bedre for hodetelefoner?

Video: Hvilken impedans er bedre for hodetelefoner?
Video: Headphone Impedance Explained 2024, Kan
Anonim

Hodetelefoner med høyere impedans ( 25 ohm og over, omtrentlig) krever mer kraft for å levere høye lydnivåer. Som et resultat er de beskyttet mot skader forårsaket av overbelastning. De kan også brukes med et bredere utvalg av lydutstyr.

Høres hodetelefoner med høy impedans bedre ut?

Versjonene med høy impedans høres mer transparente og klarere ut, bassdefinisjonen er bedre, og lydbildet er romsligere. … Den lavere bevegelige massen til 250- og 600-ohm-hodetelefonenes stemmespoler er lettere enn 32-ohm-modellene, og den lavere massen er en del av grunnen til at hodetelefoner med høy impedans høres bedre ut.

Er 32 ohm bra for hodetelefoner?

Lydkvalitet og impedans

Hvis vi regner med strømforbruket, vil hodetelefonene på 16 Ohm ta 2,5 mW, mens 32 Ohm – 1,25 mW Det betyr at hodetelefoner med høy impedans vil høres roligere ut, men tar mindre batteristrøm. Tvert imot vil de med lav impedans høres høyere ut og ta mer strøm fra batteriet.

Hva er en god impedans for hodetelefoner?

Impedansen måles i ohm som ofte varierer mellom 8 og 600 ohm, avhengig av hodetelefon-/øretelefonmodell. Imidlertid sies impedansen som varierer mellom 20-40ohms å være et anstendig valg for tilfeldige musikklyttere og 64 eller høyere for en audiofil.

Er høyere ohm bedre?

Høyere ohm betyr mer dempende kraft forsterkeren har over hodetelefonene dine=bedre kvalitet. Lavere ohm betyr enklere å kjøre MEN også mer følsom for forsterkerkvalitet!

Anbefalt: