Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles seersucker seersucker?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles seersucker seersucker?
Hvorfor kalles seersucker seersucker?

Video: Hvorfor kalles seersucker seersucker?

Video: Hvorfor kalles seersucker seersucker?
Video: Монтаж канализации своими руками. Ошибки и решения. #24 2024, Juni
Anonim

Seersucker-stoff har eksistert i århundrer. Navnet kommer fra den persiske frasen shir-o-shakhar, som betyr "melk og sukker" for de vekslende teksturene Tekstilen er laget av bomull, lin eller silke (eller kombinasjoner derav), vevd på en vevstol med tråder med forskjellige spenninger.

Hvem bruker seersucker-dresser?

Det er absolutt, 100 % passende å bruke en seersucker-dress til et sommerbryllup, forutsatt at den ikke er avhengig av en mer formell kleskode. Dette er tilfellet for brudgom, brudgom, brudeparets fedre og gjester.

Har seersucker en høyre side?

Oppdatering: Noen lesere lurer på om seersucker har en høyreside og en vrangside. Basert på min erfaring med denne prøven, tror jeg svaret er yes Nøye inspeksjon viser at mønsteret på den ene siden av det rutete stoffet er litt mer levende enn den andre siden. Men forskjellen er subtil.

Skal du stryke seersucker?

Seersucker-stoffet trenger ikke å strykes. Det rynkede stoffet skjuler de fleste rynker hvis det er noen.

Er seersucker bra for sommeren?

Seersucker er laget med spesifikk vev som er pustende, og teksturen gir mer luftstrøm mellom stoffet og kroppen din. … Seersucker-skjorter i stoff er ideelle for å holde deg kjølig og føle deg kjøligere under de varmeste sommerdagene.

Anbefalt: