Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er bakkesmod utdatert?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er bakkesmod utdatert?
Hvorfor er bakkesmod utdatert?

Video: Hvorfor er bakkesmod utdatert?

Video: Hvorfor er bakkesmod utdatert?
Video: SÅDAN FÅR MAN EN 100% HVID BIL!! (BakkesMod Tutorial Video) - Dansk Rocket League 2024, Kan
Anonim

"Mod er utdatert, venter på en oppdatering" Dette betyr at Rocket League nettopp hadde en oppdatering. Denne meldingen er helt normal og du vil ikke kunne bruke modden før en BakkesMod-oppdatering er opprettet. Bare vent til det skjer. Dette er ikke en feil.

Hvorfor står det at min BakkesMod er utdatert?

" Mod er utdatert, venter på en oppdatering "Dette betyr at Rocket League nettopp hadde en oppdatering. Denne meldingen er helt normal, og du vil ikke kunne bruke modden før en BakkesMod-oppdatering er opprettet.

Bli utestengt for å bruke BakkesMod?

Du blir ikke utestengt fra Rocket League MEN… BakkesMod er en trener som sprøyter seg inn i spillprogrammet. … Du kan bli utestengt fra for eksempel PUBG hvis du glemmer å avslutte BakkesMod før du starter spillet. Så svar er du ikke skal utestenges for det.

Er BakkesMod fortsatt trygt?

Er Bakkesmod trygt? Bakkesmod er trygt å bruke. Når du installerer Bakkesmod, tenker Windows Defender vanligvis at Bakkesmod er et skadelig program fordi det injiserer filer i et installert program. Dette er helt norm alt.

Hvorfor oppdateres ikke BakkesMod?

Start BakkesMod på nytt eller gjør fil -> Se etter oppdateringer eller installer fil -> på nytt. Sørg for at Rocket League ikke kjører når du gjør dette, sørg også for at BM kjøres som administrator hvis det ikke fungerer.

Anbefalt: