Logo no.boatexistence.com

At gjort en ridder mest verdifull for en herre?

Innholdsfortegnelse:

At gjort en ridder mest verdifull for en herre?
At gjort en ridder mest verdifull for en herre?

Video: At gjort en ridder mest verdifull for en herre?

Video: At gjort en ridder mest verdifull for en herre?
Video: Мысли Мужчины обо мне сейчас. Таро сегодня онлайн гадание на картах. 2024, Kan
Anonim

Svar: En ridder var mest verdifull for en herre på grunn av deres kampevne, etter å ha blitt sverget til å adlyde en herre og følge dem inn i kamp. … Riddere hadde vanligvis sine egne tomter av en herres land, dessuten, så de var også ansvarlige for å kreve inn skatter og opprettholde orden.

Hva gjorde en ridder mest verdifull for en herrequizlet?

Hva gjorde en ridder mest verdifull for en herre? … Adelsmenn, inkludert herrer og damer, var ofte kledd i fargerike klær, noen ganger til og med med gulltråd. Det var veldig dyrt å farge klær på den tiden; derfor var det bare de velstående som hadde råd til å ha klær laget med livlige farger.

Hva kan en ridder motta for å tilby sin lojalitet til en herre?

Det var viktig for en ridder å avlegge et løfte om lojalitet til sin herre for å sikre troskap mot denne herren. Ofte vil en ridder motta a len…

Hva k alte riddere sine herrer?

En konge (eller herre) styrte store landområder. For å beskytte landet sitt mot invasjon ga kongen deler av det til lokale herrer, som ble k alt vassals.

Hvordan var riddere knyttet til herrer?

Mange riddere var profesjonelle krigere som tjenestegjorde i Herrens hær Til gjengjeld ga herren ridderen losji, mat, rustninger, våpen, hester og penger. Bønder, eller livegne, dyrket jorden og forsynte vasallen eller herren med rikdom i form av mat og produkter.

Anbefalt: