Logo no.boatexistence.com

Vil en nicad-lader fungere med nimh-batterier?

Innholdsfortegnelse:

Vil en nicad-lader fungere med nimh-batterier?
Vil en nicad-lader fungere med nimh-batterier?

Video: Vil en nicad-lader fungere med nimh-batterier?

Video: Vil en nicad-lader fungere med nimh-batterier?
Video: Why This NASA Battery May Be The Future of Energy Storage 2024, Kan
Anonim

Forskjellene i vedlikeholdsladestrøm og behovet for mer sensitiv full-ladingsdeteksjon gjør den originale NiCd-laderen uegnet for NiMH-batterier. En NiMH i en NiCd-lader ville overopphetes, men en NiCd i en NiMH-lader fungerer godt Moderne ladere har plass til begge batterisystemene.

Kan jeg lade NiMH-batterier med en hvilken som helst lader?

lad aldri en NiMH-celle med feil lader: Det er aldri akseptabelt å lade et batteri av noen form med en lader som kan være uegnet. NiMH-celler kan ikke lades med en NiCd-lader, da deteksjon av ladeslutt ikke vil fungere.

Hvilken lader trenger du for et NiMH-batteri?

Alle NiMH-ladere vil lade både vanlige NiMH-batterier og LSD NiMH-er. NiZn-batterier krever en spesiell lader. NiMH- og NiCd-ladere vil ikke fungere. For det første lader en NiMH/NiCd-lader med rundt 1,3-1,6V, mens en NiZn-lader bruker rundt 1,9V.

Hva er forskjellen mellom oppladbare NiCd- og NiMH-batterier?

Nikkel-metallhydrid (NIMH)-batterier har en høyere kapasitet enn nikkel-kadmium (NICAD)-batterier, noe som betyr at de vanligvis kan drive enheten din lenger. De lider heller ikke av den samme minneeffekten, så de vil ikke "glemme" muligheten til å oppnå full lading over tid.

Kan NiMH brukes i stedet for NiCd?

Nikkelmetallhydrid (NiMH) kan til en viss grad byttes ut med nikkelkadmium (NiCd) – med forbehold. Problemene knyttet til å erstatte NiCd med NiMH er lademetodene, utladningsegenskapene (spesifikt hastighetsevne) og deretter effekten av begge på syklusens levetid.

Anbefalt: