Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er sardiner så bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er sardiner så bra for deg?
Hvorfor er sardiner så bra for deg?

Video: Hvorfor er sardiner så bra for deg?

Video: Hvorfor er sardiner så bra for deg?
Video: Маленький лисенок вышел к людям за помощью 2024, Kan
Anonim

Sardines Sardiner gir 2 gram hjertesunne omega-3s per 3 unse porsjon, som er et av de høyeste nivåene av omega-3 og de laveste nivåene av kvikksølv av hvilken som helst fisk. De inneholder en stor kilde til kalsium og vitamin D, så de støtter beinhelsen også.

Er hermetiske sardiner bra for deg?

Sardines

Sardiner gir 2 gram hjertesunne omega-3s per 3 unse porsjon, som er et av de høyeste nivåene av omega-3 og de laveste nivåene av kvikksølv av noen fisk. De inneholder en flott kilde til kalsium og vitamin D, så de støtter beinhelsen også.

Hvorfor er hermetiske sardiner dårlige for deg?

Fordi sardiner inneholder puriner, som brytes ned til urinsyre, er de ikke et godt valg for de som er i fare for dannelse av nyrestein. Det høye natriumet i sardiner kan også øke kalsium i urinen, som er en annen risikofaktor for nyrestein.

Hva er fordelene med å spise sardiner?

Ernæringsmessige fordeler ved å spise sardiner

  • Omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer bidrar til å forhindre hjertesykdom på grunn av deres anti-inflammatoriske egenskaper. …
  • Vitaminer. Sardiner er en utmerket kilde til vitamin B-12. …
  • Kalsium. Sardiner er en utmerket kilde til kalsium. …
  • Mineraler. …
  • Protein.

Er sardiner den sunneste fisken?

Fet fisk med kaldt vann, som sardiner, er en utmerket kilde til omega-3-fettsyrer Sølvskallet fisk i en boks er faktisk tett med næringsstoffer. En porsjon av de fete pilchardene inneholder så mye som 17 gram protein og 50 prosent av det anbef alte daglige kalsiuminntaket for bare 90 til 150 kalorier.

Anbefalt: