Logo no.boatexistence.com

Er Mikey død i tokyo-hevnerne?

Innholdsfortegnelse:

Er Mikey død i tokyo-hevnerne?
Er Mikey død i tokyo-hevnerne?

Video: Er Mikey død i tokyo-hevnerne?

Video: Er Mikey død i tokyo-hevnerne?
Video: Поездка на удивительном японском автобусе с ночевкой из Токио на остров Сикоку 2024, Kan
Anonim

Mikey døde i episode nummer 117, k alt Last order From Tokyo Revengers Anime. Denne episoden begynner med scener der Takemichi spør om Mikeys helse. … Mikey hevder at han tilk alte Takemichi til Filippinene for å be om en tjeneste. Å komme dit, sier han, minnet ham om broren hans og hans ungdoms Toman.

Hvem døde i Tokyo Revengers?

[SPOILER] 5 karakterer som døde og (vil dø) i Tokyo Revengers

  • Shinichiro Sano. Shinichiro Sano var lederen og grunnleggeren av Black Dragon og den eldre broren til Manjiro Sano (Mikey). …
  • Emma Sano. …
  • Izana Kurokawa. …
  • Keisuke Baji. …
  • Tetta Kisaki.

Reddet Takemichi Mikey?

Han ber Mikey om å be om hjelp for en gangs skyld, og lover å redde ham. Berørt av Takemichis ord ber Mikey tårefullt Takemichi om å redde ham. Takemichi hopper i tid til 2008 Mens Mikey gråter, glir Takemichis grep om håndleddet, og de spenner hendene.

Hvem drepte Mikey i Tokyo Revengers?

Kazutora er også Valhallas nummer 3 sammen med Baji. Hensikten hans er fortsatt å drepe Mikey. Der Mikeys tale mot ham gjorde at den fornuften han fortsatt holdt på forsvant fra å bli minnet om fortiden og foreldrene hans. Stikk Baji i ryggen og lot ham anstrenge seg og besvime mens han virket død.

Hvorfor ble Mikey onde Tokyo Revengers?

Takemichi innser at Mikeys nedstigning til det onde ikke er ekstern og ble forårsaket av at Mikey bukket under for sitt eget mørke. Kazutora dukker opp med en leder på Mikey, men Takemichi avviser det og sier at det er Mikeys ønske at han ikke skal bli funnet.

Anbefalt: