Logo no.boatexistence.com

Når dør mikey i tokyo revengers?

Innholdsfortegnelse:

Når dør mikey i tokyo revengers?
Når dør mikey i tokyo revengers?

Video: Når dør mikey i tokyo revengers?

Video: Når dør mikey i tokyo revengers?
Video: Hogjim gedeg - Gerlej amjaagui ywna 2024, Kan
Anonim

Mikey døde i episode nummer 117, k alt Siste ordre fra Tokyo Revengers Anime.

Vil Mikey dø i Tokyo Revengers?

Mikey trakk pusten i Takemichis armer og sa takk. Etter det vendte Takemichi tilbake til fortiden igjen og drepte til slutt Kisaki i fortiden og kom tilbake til nåtiden. Tross alt var Mikey den eneste som ikke var der.

Hvem dreper Mikey Tokyo Revengers?

Kazutora provoserer Mikey til å drepe ham som en måte å sone for det han har gjort, uten å gjøre noe for å forsvare seg eller slå tilbake mens Mikey setter seg oppå ham og slår hans ansikt. Hvis Mikey dreper ham, er det som å slå to fluer i en smekk -- Kazutora vil endelig føle at han har bet alt for å drepe Shinichiro og Baji.

Redder Takemichi Mikey?

Han ber Mikey om å be om hjelp for en gangs skyld, og lover å redde ham. Berørt av Takemichis ord ber Mikey tårefullt Takemichi om å redde ham. Takemichi hopper i tid til 2008 Mens Mikey gråter, glir Takemichis grep om håndleddet, og de spenner hendene.

Får Mikey en lykkelig slutt på Tokyo Revengers?

Mikey Needs a Happy Ending

Takemichis siste reise gjennom tiden med Naoto resulterte i at Hina levde og Toman ble reddet. Det var en lykkelig slutt for alle -- bortsett fra Mikey. … Etter å ha reddet alle andre underveis, er det på tide å la Takemichi redde ham nå.

Anbefalt: