Logo no.boatexistence.com

Er hekylenglykol polar eller upolar?

Innholdsfortegnelse:

Er hekylenglykol polar eller upolar?
Er hekylenglykol polar eller upolar?

Video: Er hekylenglykol polar eller upolar?

Video: Er hekylenglykol polar eller upolar?
Video: Подробный обзор Polar Pacer Pro - руководство для начинающих 2024, Kan
Anonim

Informasjon på denne siden: Normal alkan RI, ikke-polar kolonne, tilpasset temperaturprogram. Referanser.

Er hekylenglykol vannløselig?

Hexylene Glycol eller HG er et oksygenert løsningsmiddel avledet fra aceton som har to alkoholfunksjoner. Den har lav fordampningshastighet og den er fullstendig blandbar med vann.

Hva brukes hekylenglykol til?

Heksylenglykol er et nøkkelløsningsmiddel i mange markeder som belegg, konstruksjon, rengjøringsmidler, kosmetikk og dufter, tekstiler og lær. HGL brukes hovedsakelig som løsemiddel eller koblingsmiddel. Det er en potensiell erstatning for glykoletere.

Er hekylenglykol en organisk forbindelse?

Heksylenglykol er en fargeløs flytende organisk forbindelse med en karakteristisk søt lukt. Den er tyktflytende og blandbar med de vanligste organiske løsningsmidlene, fettsyrer og vann. Heksylenglykol forekommer som en komponent i et stort antall produkter for industriell, profesjonell og forbrukerbruk.

Er hekylenglykol giftig?

Heksylenglykol er moderat giftig etter oral administrering og lett giftig etter påføring på intakt hud. … På huden forårsaker ufortynnet heksylenglykol på det meste mild irritasjon. Eksponering av øyet for ufortynnet heksylenglykol eller for damp forårsaker markert irritasjon.

Anbefalt: