Logo no.boatexistence.com

Hva er meningen med at kyllinger kommer hjem for å hvile?

Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen med at kyllinger kommer hjem for å hvile?
Hva er meningen med at kyllinger kommer hjem for å hvile?

Video: Hva er meningen med at kyllinger kommer hjem for å hvile?

Video: Hva er meningen med at kyllinger kommer hjem for å hvile?
Video: Chickens Coming Home To Roost 2024, Kan
Anonim

Når en fugl raster et sted, hviler den der. Dette ganske gamle ordtaket, "kyllinger har kommet hjem for å sove", brukes vanligvis til å bety at de dårlige tingene som noen har gjort tidligere har kommet tilbake for å bite eller hjemsøke individet … Høner og høner på gårder pleier å tulle rundt hele dagen på jakt etter mat.

Hva betyr kylling som kommer hjem for å raste?

kommer hjem for å raste kyllinger kommer hjem for å raste

eller kyllinger kommer hjem for å raste. uttrykk. Hvis dårlige eller gale ting som noen har gjort tidligere har kommet hjem for å sove, eller hvis kyllingene deres har kommet hjem for å raste, opplever de nå de ubehagelige effektene av disse handlingene. Forsoning har kommet hjem for å hvile.

Hvem sa først at kyllingene har kommet hjem for å ligge?

Uttrykket "kyllingene kommer hjem for å raste" er velkjent og tilskrives ofte afroamerikansk, antiimperialistisk, revolusjonær leder Malcolm X etter attentatet på president Kennedy i 1963.

Er kyllinger kommet hjem for å hvile et formspråk?

Kyllinger kommer hjem for å hvile er et formspråk som beskriver en situasjon der man lider under konsekvensene av ens tidligere dårlige handlinger eller feil.

Hvordan bruker du kyllinger som kommer hjem for å raste i en setning?

For eksempel

Jeg antar at kyllingene har kommet hjem for å hvile etter alle de årene med mye drikking. kyllingene kommer hjem for å hvile for lederne som begikk svindel på nittitallet De blir siktet nå selv om de begikk sine forbrytelser for over ti år siden.

Anbefalt: