Logo no.boatexistence.com

Hvordan fange vill perlehøns?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fange vill perlehøns?
Hvordan fange vill perlehøns?

Video: Hvordan fange vill perlehøns?

Video: Hvordan fange vill perlehøns?
Video: PrimitiveTechnology: Guinea Fowl Trap Easy To Make in 9 Minutes | Guinea Fowl Trap | Hunt Tv 2024, Kan
Anonim

Sørg for at grenen er høy nok fra bakken til at den lar en perlehøne henge. Fellen vil ikke fungere ellers. Plasser løkken rundt tre skarpe pinner som er halvveis nedgravd i bakken. Knyt deretter en løs knute i den andre enden av tauet, og sørg for at den er stor nok til å gå rundt hodet til en perlehøne.

Hvordan fanger du frittgående perlehøns?

“For å fange en perlehøne på frittgående vil jeg foreslå å bruke en fasanfanger som er lånt av en viltholder. Dette er i utgangspunktet en flerfangst merdfelle basert på lobster-pot-prinsippet, med traktinngang.

Hvordan tiltrekker du perlehøne?

Da alle guineaene våre ble løslatt, visste de at dette var hjemme. Dette er hva du må gjøre enten du hever dem fra keets eller ikke. Å gi dem et hog med mat, vann og soveplasser vil lokke dem til å komme hjem hver dag mer enn om du bare lar dem hvile i trærne.

Hvordan hindrer du perlehøns fra å vandre?

Du kan klippe vingene deres, og dette vil begrense flyvningen deres. Men det er viktig å trene dem fra de er unge til å tenke på coop som hjemme. Dette sikrer at de kommer tilbake når de går på tur.

Hvordan holder du perlehøns fra rovdyr?

Guineaer kan holdes trygge ved å huse dem i et rovdyrsikkert hus og løpe og ikke la dem strekke seg for langt. Du kan også hjelpe til med å fjerne dekkede rovdyr som kan gjemme seg og holde gresset kort. Guinea er ikke i stand til å se i mørket og er enkle å plukke som nattmat for rovdyr på jakt.

Anbefalt: