Logo no.boatexistence.com

Kjøpte trident peter pan sjømat?

Innholdsfortegnelse:

Kjøpte trident peter pan sjømat?
Kjøpte trident peter pan sjømat?

Video: Kjøpte trident peter pan sjømat?

Video: Kjøpte trident peter pan sjømat?
Video: #Seafood processor king cove Alaska Peter Pan 2024, Kan
Anonim

Et team med investorer basert i Seattle, Anchorage og London har slått Trident Seafoods, Canfisco og Silver Bay Seafoods for å hente Peter Pan Seafood Co.-eiendelene fra den japanske selgeren Maruha Nichiro, fullfører avtalen den siste dagen av 2020.

Hvem eier Peter Pan Seafoods?

Eieren, Rodger May, er presidenten for «New Peter Pan». Na'-nuk Investment Fund, administrert av McKinley Capital, et private equity-konsern, er et annet. RRG Global Partners Fund er den tredje kjøperen. McKinleys styreleder Rob Gillam sa at kjøperne ser på avtalen som en investering i bærekraftig høstet sjømat fra Alaska.

Hvem grunnla Trident Seafoods?

Chuck Bundrant grunnla Trident Seafoods på familieprinsipper for rundt 40 år siden, og nå er sønnen Joe kaptein på skipet som administrerende direktør.

Hvor kommer Trident sjømat fra?

Vi har fisket i det iskalde vannet i Alaska i over 40 år og kontrollerer hvert trinn i prosessen med ett mål i tankene – Å gi deg den beste sjømaten. fra kilden til tallerkenen din.

Hvor ligger Trident Seafoods?

Trident Seafoods Corporate Office ligger i Seattle, Washington i hjertet av Ballard, Seattles berømte kommersielle fiskesamfunn, nordvest for sentrum. 5303 Shilshole Ave. N. W.

Anbefalt: