Logo no.boatexistence.com

Er norwell en rik by?

Innholdsfortegnelse:

Er norwell en rik by?
Er norwell en rik by?

Video: Er norwell en rik by?

Video: Er norwell en rik by?
Video: HIgh School Football Player Dies On Field After Scoring Touch Down 2024, Kan
Anonim

I dag er Norwell en velstående forstadsby med omtrent 10 000 innbyggere hvorav mange tjener til livets opphold i byen Boston og omkringliggende samfunn.

Er Norwell en rik by?

Norwell Village Area Historic District ligger i sentrum av byen. I dag er Norwell et velstående boligsamfunn med over 10 000 innbyggere som har moderne skoler, shopping, kirker, biblioteker, helsefasiliteter, et naturreservat og andre støttefasiliteter samt tre industriparker.

Er Norwell MA dyrt?

Norwell boligpriser er ikke bare blant de dyreste i Massachusetts, men Norwell eiendom er også konsekvent rangert blant de dyreste i Amerika.

Hvordan er det å bo i Norwell Ma?

Living in Norwell tilbyr beboere en landlig følelse, og de fleste innbyggerne eier hjemmene sine. I Norwell er det mange parker. Mange pensjonister bor i Norwell og innbyggere har en tendens til å lene seg liberale. De offentlige skolene i Norwell er høyt rangerte.

Er Norwell Ma et trygt sted å bo?

Norwell er en veldig trygg by og er full av vennlige mennesker. Byen har imidlertid ikke mye av et sentrum, og de fleste shoppingmuligheter eller aktiviteter ligger i andre byer.

Anbefalt: