Logo no.boatexistence.com

Hvor mange fallende tommer i en hengende kurv?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mange fallende tommer i en hengende kurv?
Hvor mange fallende tommer i en hengende kurv?

Video: Hvor mange fallende tommer i en hengende kurv?

Video: Hvor mange fallende tommer i en hengende kurv?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Det er også viktig at du planter kun én Tumbling Tom per potte. En plante vil lett fylle potten din og trenger rom for lufting for å forhindre soppsykdommer. Pass på at det er en god mengde drenering i bunnen av potten, som alltid.

Trenger du å knipe ut Tumbling Tom-tomater?

De er selvforgrenende, så annet enn å knipe spissen ut når du planter, det er ikke nødvendig å gjøre noe annet med dem, i motsetning til andre tomatsorter. Tumbling Tom produserer en enorm avling av fast, rund frukt hele sommeren - hver og en fullpakket med søt, deilig juice.

Kan tomater dyrkes i hengende kurver?

Tomater vil vokse i tradisjonelle hengende kurver og opp-ned tomatpotter. Selv om de er nye, gir opp-ned hengende potter mange praktiske utfordringer for å dyrke tomater. Planter ønsker naturlig å vokse opp mot solen.

Hvilken type tomater vokser i hengende kurver?

For best resultat, velg en cherrytomatvariant. Tomater som egner seg best til hengende kurver er avlet for å tumle, noe som betyr at de ikke trenger å støttes mens de vokser.

Vokser tomater bedre opp ned?

Fordi planten og frukten ikke kommer i kontakt med jorden, reduserer dyrking av tomater opp ned forekomsten av jordbårne problemer som skadedyr og sykdommer I tillegg, opp-ned plantekasser får bedre luftsirkulasjon, noe som eliminerer sopp og gir bedre pollinering.

Anbefalt: