Logo no.boatexistence.com

Kan en gudmor være et familiemedlem?

Innholdsfortegnelse:

Kan en gudmor være et familiemedlem?
Kan en gudmor være et familiemedlem?

Video: Kan en gudmor være et familiemedlem?

Video: Kan en gudmor være et familiemedlem?
Video: MENNESKER DER KAN HUSKE DERES TIDLIGERE LIV 2024, Kan
Anonim

Fuddre må velges av foreldrene eller foresatte og kan ikke være barnets mor eller far … Fadderrollen er ikke bare en ære – det er et stort ansvar. Når du har tatt en avgjørelse, sjekk inn med det aktuelle familiemedlemmet eller vennen for å forsikre deg om at de personlig er opp til call of duty.

Betraktes en gudmor som en slektning?

Standardsituasjoner. I USA har fadderen ingen rettigheter fordi han eller hun ikke er medlem av familien eller juridisk knyttet til familien. Selv om barnet ønsker å se fadderen og foreldrene ikke vil at dette skal skje, får de siste ordet som de juridiske foresatte for ungdommen.

Kan du være fadder for søsken?

Kan familiemedlemmer også velges som faddere? Ja, blodslektninger og familiemedlemmer kan også velges som faddere til barnet ditt. Du kan også være ditt eget barns faddere i kristen tro.

Kan en gudmor være hvem som helst?

Alle kan være faddere, og det er desto større grunn til å velge barnets faddere med omhu. Ideelt sett vil du velge en voksen som alltid vil være en del av babyens liv. Det betyr at hvis du bestemmer deg for å be en venn om å tre inn i rollen, vil du være sikker på at du virkelig er venner for livet.

Hva er en fadder lovlig?

En fadder er en som sponser barnets dåp Dette er hovedsakelig en religiøs rolle, ikke en juridisk. … Hvis barnet ditt har en fadder, men ingen verge, navngitt og noe skjer med begge foreldrene, kan valget av en fadder brukes av domstolen for å avgjøre foreldrenes ønsker.

Anbefalt: