Logo no.boatexistence.com

Er det mon cheri eller ma cherie?

Innholdsfortegnelse:

Er det mon cheri eller ma cherie?
Er det mon cheri eller ma cherie?

Video: Er det mon cheri eller ma cherie?

Video: Er det mon cheri eller ma cherie?
Video: DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix) [Lyrics] 2024, Kan
Anonim

Chéri er fra en fransk verbform for «verd om» og mon er det mannlige personlige pronomenet «min». Så din chéri er noen du setter pris på og setter pris på. kvinnelig ekvivalent er ma chérie.

Hva er forskjellen mellom Ma Cherie og mon Cheri?

Ma chérie og mon chéri refererer begge til "min kjære," det kjærlige uttrykket jeg deler med deg her. Forskjellen er at en er feminin (ma chérie, som sies til en kvinne) og den andre er maskulin (mon chéri, som sies å være en hann).

Kan du si mon Cheri til et barn?

Mon chéri og ma chérie kan absolutt brukes med sønner og døtre også Mellom venner eller kolleger brukes "ma chérie" noen ganger, ofte, men ikke alltid med en humoristisk og /eller sarkastisk måte. Chéri og Chérie alene er nesten utelukkende begrenset til elskere.

Sier en mann ma cherie?

Med andre ord, ikke tiltal en mann som ma cherie. Det er feminint hele veien. Ma er den feminine versjonen av min og brukes kun med kvinner; mon er den mannlige versjonen av min.

Er det Cher eller Chere?

I den andre setningen vil cher alltid være i nøytral hankjønnsform, uavhengig av substantivets kjønn. Christine, når "cher" er et adjektiv ("chère Martine", "elle est chère, cette voiture!"), endres adjektivet avhengig av kjønnet på substantivet.

Anbefalt: