Logo no.boatexistence.com

Vil michael fassbender være med i Wandavision?

Innholdsfortegnelse:

Vil michael fassbender være med i Wandavision?
Vil michael fassbender være med i Wandavision?

Video: Vil michael fassbender være med i Wandavision?

Video: Vil michael fassbender være med i Wandavision?
Video: The Killer - Official Teaser Trailer (2023) Michael Fassbender, Charles Parnell 2024, Kan
Anonim

Michael Fassbender Kommer ikke offisielt til WandaVision.

Hvem kommer med i WandaVision?

Besetningen til WandaVision har ertet med en stor cameo-opptreden i de siste episodene av serien, og det viser seg at vi møtte dem i episode 8! Det stemmer, den store cameoen var… Paul Bettany selv! Bare denne gangen var han "White Vision" også kjent i tegneseriene som Anti-Vision.

Viser Magneto i WandaVision?

De siste episodene av WandaVision avslørte Agatha Harkness (Kathryn Hahn), også kjent som den nysgjerrige naboen Agnes, som den manipulerende kraften i Wandas liv. Og ifølge showrunner Jac Schaeffer, , var det aldri planer om å bringe Magneto eller Mephisto inn som historiens skurker til tross for fansen.

Er Ian Mckellan i WandaVision?

Ian McKellen. Fordeler: Ian McKellen er det første navnet du tenker på når du tenker på "ikoniske skuespillere som teknisk sett ikke er med i MCU." Selv om han er en stor legende, ekskluderer hans inkludering i X-Men-serien ham fra WandaVisions kanon - og viktigst av alt, samarbeidet med Paul Bettany.

Blir Michael Fassbender med i MCU?

Eksklusivt: Michael Fassbender blir med i Marvel-universet, men ikke som Magneto. … Michael Fassbender spilte sist en superhelt-skurk i 2019-filmen X-Men: Dark Phoenix. Der gjentok han rollen sin som Magneto, en del som han først tok på seg tilbake i 2011 som en del av X-Men soft reboot, X-Men: First Class..

Anbefalt: